Voor zorgorganisaties die aanpakkers willen

Als (thuis)zorgorganisatie, verpleeghuis of zorgvilla is het een uitdaging om de planning rond te krijgen of tijdelijke vervanging te vinden. U wilt bovendien voorkomen dat u inboet op kwaliteit. Met andere woorden: u hebt de Professionals van Aanpakken nodig.

Zelfstandige zorgverleners

Wij geloven in de kracht van Zzp’ers. Onze Professionals kenmerken zich door ervaring, energie en oog voor goede zorg met hart voor de mensen. Ze zijn bovendien flexibel en op maat inzetbaar. U kunt zeker zijn van door de wol geverfde professionals: voor het lidmaatschap vindt een persoonlijk gesprek en een screening plaats op werkervaring, vakkennis en de juiste, geldige papieren. Doordat de coöperatie landelijk opereert, maar lokaal werkt, zijn de lijnen kort en is er persoonlijke aandacht voor u en de zelfstandige zorgverleners

Het gemak van ons digitale platform

Ons digitale platform helpt u bij de invulling van uw diensten, tijdelijke vervanging en de ondersteuning van de flexibele schil. Het systeem vereenvoudigt uw administratie en is gebruiksvriendelijk.

Deze voordelen gaan echter verder:

alle zorgverleners houden hun urenregistratie bij en factureren via dit systeem rechtstreeks aan u als opdrachtgever. Uw planning en bijbehorende administratie is overzichtelijk, betrouwbaar en goed geregeld. U hebt bovendien de handen vrij voor uw kerntaken. Door dit platform kunnen wij u bovendien een laag tarief bieden voor het inzetten van Professionals. U bespaart zo op vele manieren tijd en kosten.

Eindelijk alles onder controle
Wilt u:

– uw flexibele schil bemand en tijdelijke vervanging geregeld zien

– terwijl u zich bezighoudt met uw kerntaken

– en uw administratie verzorgd is via een tijd- en kostenbesparend platform?

Klinkt dat u als muziek in de oren, neem dan contact met ons op.

Shopping Basket