Sociaal ondernemen 
Wil je mensen met een verminderd arbeidsvermogen een kans geven. Gewoon door net als ieder ander, mee te laten doen aan de maatschappij?  

Aanpakken Coöperatie U.A. faciliteert sociaal ondernemerschap. 


Wij doen het samen 
Door aan te sluiten bij de coöperatie kunnen we samen leerwerk- en beschutte werkplekken bieden. Zo versterken wij elkaar met behoud van je zelfstandigheid  of je nu zelfstandige zorg- of sociale ondernemer bent. Als je kansen voor werk ziet en onze uitgangspunten ondersteund, ben je welkom om aan te sluiten. 


Het principe 

  • Doen waar je goed in bent. 
  • Geen uitgebreid papierwerk. 
  • Heldere afspraken. 
  • Een passende vergoeding. 


Digitaal platform
 
Aanpakken beschikt over een eenvoudig en gebruiksvriendelijk digitaal platform. Dit platform verzorgt de toekenning, facturatie en declaratie. Zo vereenvoudigt het systeem de administratieve processen. Ook zijn we aangesloten bij het landelijk communicatiepunt waarin ketenpartijen administratieve gegevens uitwisselen.   


Deelname  
Wil je meer weten over onze werkwijze activerend werk en de voordelen van het aansluiten bij Aanpakken. Neem contact met ons op.  

 

 

Contact

Ben jij een zzp’er die graag af wil van zorgen over werk? Of bent u die zorginstelling die graag handen vrij heeft voor kerntaken?

Over ons

Aanpakken Coöperatie U.A. is een coöperatie, die opdrachtgeverssociale ondernemers en zzp’ers samen brengt. Onze dekking is landelijk, maar wij werken met regionale steunpunten en een centraal en uniek digitaal platform, dat zorgt dat iedereen fluitend aan het werk kan.

Aanpakken Coöperatie U.A.

Holthuizerdreef 2

6852 JC Huissen

Shopping Basket