Bestuur

Truus Nillesen en Gertjan van Dam hebben hun ervaringen en kennis van de zorg verenigd in een samenwerkingsverband. Met de oprichting van Aanpakken introduceerden ze een geheel nieuwe vorm van werken in de zorg; doordat de administratieve processen digitaal, efficiënt en gebruikersvriendelijk zijn ingericht, blijft er tijd over voor persoonlijke aandacht. En iedereen weet hoe belangrijk juist dat is.

Truus Nillesen
Weten wat werkt en vooral doen!

Als interim- en projectmanager in de Zorg en bij gemeenten (WMO) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is een flexibele schil te hebben van goede, gekwalificeerde krachten die passen binnen het budget. Voor organisaties is het belangrijk een betrouwbare partner te vinden die hierin kan voorzien. Omdat ik de praktijk goed ken en de juiste match weet te maken ben in 2009 begonnen met Aanpakken.

Goede professionele zorg is belangrijk, omdat je met kwetsbare mensen te maken hebt die steunen op die verpleging of begeleiding. Daarom worden alleen zelfstandige zorgverleners en begeleiders, die door de wol geverfd zijn en de juiste diploma’s hebben, lid van onze coöperatie.

Alle Professionals die aangesloten zijn bij de coöperatie zijn praktische aanpakkers die het hart op de juiste plek hebben.

Gertjan van Dam
Groot door klein te blijven!

Als (project)manager in de zorg en bij gemeenten heb ik de kracht van kleinschalige zorg mogen ervaren. Geïnspireerd door de ontwikkelingen in het zorglandschap, het sociale domein en de vraagstukken waar we als maatschappij voor staan ben ik er van overtuigd dat het anders kan.

Zorg moet zichtbaar en dichtbij zijn. Mensen moeten kunnen werken vanuit de bedoeling en kwaliteit kunnen leveren. Door slim samen te werken geven we hier op een eigentijdse manier vorm aan, waardoor onze zelfstandige professionals maximaal tot hun recht komen.

Zo helpen we door "aan te pakken" de transitie vorm te geven. Aanpakken is lokaal ondernemerschap met visie, gericht op een duurzame relatie tegen een reële prijs.​

Contact

Ben jij een zzp’er die graag af wil van zorgen over werk? Of bent u die zorginstelling die graag handen vrij heeft voor kerntaken?

Over ons

Aanpakken Coöperatie U.A. is een coöperatie, die opdrachtgeverssociale ondernemers en zzp’ers samen brengt. Onze dekking is landelijk, maar wij werken met regionale steunpunten en een centraal en uniek digitaal platform, dat zorgt dat iedereen fluitend aan het werk kan.

Aanpakken Coöperatie U.A.

Holthuizerdreef 2

6852 JC Huissen

Shopping Basket