WMO en Jeugdwet goed aangepakt

Mensen hebben soms behoefte aan extra zorg en ondersteuning in en om hun thuis. Zelfredzaamheid en participatie staan maatschappelijk gezien hoog in het vaandel, waardoor mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. Het begeleiden van mensen met een indicatie vanuit de WMO of Jeugdwet via de gemeente verdient daarom de allerbeste invulling. Als gemeenten is het een uitdaging om een lokaal netwerk op te bouwen. Aanpakken biedt een platvorm van Zzp’ers die lokaal actief zijn.

Zelfstandige zorgverleners
Wij geloven in de kracht van Zzp’ers. Onze professionals kenmerken zich door ervaring, energie en oog voor goede zorg met hart voor mensen. Ze zijn bovendien flexibel en op maat inzetbaar. U kunt zeker zijn van de door de wol geverfde professionals: voor het lidmaatschap vindt een persoonlijk gesprek en een screening plaats op werkervaring, vakkennis en de juiste, geldige papieren. Doordat aanpakken landelijk opereert, maar lokaal werkt, leveren we een waardevolle bijdrage aan bestaande zorgnetwerken. We inspireren en dragen bij aan de innovatie binnen doelstellingen binnen het sociale domein.

“Aanpakken weet van aanpakken. De begeleiders waar wij gebruik van maken zijn professioneel, hebben aan een woord genoeg en zien alles.”

Het gemak van ons digitale platform
Ons digitale platform helpt u tijdig de juiste Professional te matchen met de juiste zorgvraag. Verder is het systeem zo ingericht dat het aansluit bij het landelijk communicatiepunt voor zorg, Vecoso en het ketenportaal van het CAK. Dit bespaart u tijd en geld.

Dus elke zorgvraag op basis van een indicatie wordt ingevuld door Zzp’ers, die van aanpakken houden en graag helpen om met een steun in de rug thuis te blijven wonen.

Eindelijk alles lokaal georganiseerd

Wilt u:

– geen extra druk op inkoop

– een grote verscheidenheid aan lokale ondernemers

Klinkt dat u als muziek in de oren, neem contact met ons op.

Contact

Ben jij een zzp’er die graag af wil van zorgen over werk? Of bent u die zorginstelling die graag handen vrij heeft voor kerntaken?

Over ons

Aanpakken Coöperatie U.A. is een coöperatie, die zorginstellingen en zzp’ers samen brengt. Onze dekking is landelijk, maar wij werken met regionale steunpunten en een centraal en uniek digitaal platform, dat zorgt dat iedereen fluitend aan het werk kan.

Aanpakken Coöperatie U.A.

Holthuizerdreef 2

6852 JC Huissen

Shopping Basket