Zelfstandige professional

 • Een goed inkomen als zelfstandige zorgverlener, terwijl jij je onafhankelijkheid behoudt. Alle openstaande opdrachten overzichtelijk bij elkaar en zelf bepalen wanneer je werkt. Als professional in de zorg en het sociale domein vind je bij ons zelfstandigheid, gemak en professionaliteit onder een dak. 
   

  Ben jij 

   

  • resultaatgericht 

  • ondernemend 

  • betrouwbaar 

   

  een rasechte zorgverlener en heb jij de juiste, geldige diploma’s? Word dan ook lid van de coöperatie. Je houdt je vrijheid als zelfstandige, maar profiteert van veel voordelen. 

   

  Wij doen het samen 
  Coöperatie staat voor ‘samen doen.’ Als professional sta je er niet alleen voor. Wij versterken elkaar door samen te werken met behoud van eigenheid, of je nu starten wilt, pas gestart bent of al jaren zelfstandige zorgverlener bent. 

   
   
  Digitaal platform 

  Ligt jouw focus op het ondersteunen van mensen? Aanpakken beschikt over een eenvoudig en gebruiksvriendelijk digitaal platform. Dit platform verzorgt zowel de matching als de facturatie en declaratie. Zo vereenvoudigt het systeem de administratieve processen. Ook zijn we aangesloten bij het landelijk communicatiepunt waarin ketenpartijen administratieve gegevens uitwisselen.  

   
   

  Zelfstandige professionals 

   

  Aanpakken coöperatie kent 2 soorten zelfstandige professionals. Professionals die als ondernemer werkzaam zijn en professionals die naast een vast contract bijverdienen. Voor beide professionals geldt dat de werkzaamheden opgegeven moeten worden bij de belastingdienst. 

  Inschrijven bij Aanpakken, neem contact met ons op.

Contact

Ben jij een zzp’er die graag af wil van zorgen over werk? Of bent u die zorginstelling die graag handen vrij heeft voor kerntaken?

Over ons

Aanpakken Coöperatie U.A. is een coöperatie, die opdrachtgeverssociale ondernemers en zzp’ers samen brengt. Onze dekking is landelijk, maar wij werken met regionale steunpunten en een centraal en uniek digitaal platform, dat zorgt dat iedereen fluitend aan het werk kan.

Aanpakken Coöperatie U.A.

Holthuizerdreef 2

6852 JC Huissen

Shopping Basket